Ανακαλύψτε το πνεύμα της Piña Colada σε αυτή την κομψή παραλλαγή αυτού του ηλιόλουστου κοκτέιλ. Ένα λικέρ καρύδας και ένα γαλλικό σιρόπι ανανά αναδεικνύονται από ένα ντουέτο ρούμι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ο διάσημος πειρατής Ρομπέρτο Κοφρέσι ήταν ο πρωτοπόρος της Piña Colada για κοινή χρήση, αλλά και ο εφευρέτης της σύμφωνα με τον θρύλο. Πράγματι, παρήγαγε λίτρα αυτού του κοκτέιλ με σκοπό να ενθουσιάσει το πλήρωμά του.
Προφίλ: Γλυκό, λεπτό, απαλό και φρουτώδες.
Βαθμός: 14,6% αλκοόλ
Συστατικά:
Ρούμι από το σπίτι Ferrand
Γεωργιανό ρούμι
Γαλλικό λικέρ καρύδας
Νερό καρύδας
Γαλλικό σιρόπι ανανά
Οξυντικό φτιαγμένο από εμάς
Η La Horia IXO ήταν η πρώτη μας δημιουργία σε συνεργασία με τον δάσκαλό μας ζυθοποιό που εδρεύει στη Ναβάρα. Η La Horia είναι μια ξανθιά μπύρα τύπου Helles (ανοιχτόχρωμη στα γερμανικά) με χαμηλή ζύμωση. Με το χρυσό ξανθό χρώμα της, είναι μια ελαφριά ξανθιά μπύρα με γεύση από βύνη που αποκαλύπτει ανθώδεις και χορτώδεις αρώματα. Είναι μια μπύρα που πίνεται εύκολα, πολύ ευχάριστη.
ΜΠΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ
Η Night Orient προσφέρει μια μπύρα χωρίς αλκοόλ πλούσια σε αρώματα, που αποτυπώνει την ουσία μιας πραγματικής εμπειρίας ζυθοποιίας χωρίς αλκοόλ. Αυτή η μπύρα ξεχωρίζει για τη δροσιστική της γεύση και τις λεπτές νότες που θα ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ιδανική για στιγμές μοιράσματος και δροσιστικά διαλείμματα.
Δροσιστείτε κατά τη διάρκεια ενός ηλιόλουστου απογεύματος ή συνοδεύοντας ένα γεύμα. Αυτή η μπύρα προσφέρει μια κομψή και υγιεινή εναλλακτική στις αλκοολούχες μπύρες. Εντάσσεται τέλεια στην τρέχουσα τάση υπεύθυνης κατανάλωσης, επιτρέποντας σε όλους να απολαύσουν τη γνήσια γεύση της μπύρας χωρίς τα αποτελέσματα του αλκοόλ. Απολαύστε κάθε γουλιά χωρίς μέτρο.
Είναι χειροποίητες μπύρες φτιαγμένες από κριθάρι που καλλιεργείται μεταξύ των δικών μας ελαιών, με βύνη, λυκίσκο και ελαιόλαδο (φτιαγμένο με το διαλυτό τμήμα του ελαιόλαδου στο νερό).
Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στις 10 πιο βιοποικιλόμορφες χώρες του κόσμου.
Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία.
Δεδομένου ότι ο κακάο αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτούν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί είναι οργανικά παραγόμενος και πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα.
Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή σε οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποδείξεις φρουτώδους γεύσης.
Μετά την χειρονακτική συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους κακάο σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης.
Προέλευση: Περού
Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποδείξεις: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα
SKU: 5430002193212
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Ένας κρύσταλλος HC49 με διαμορφωμένα καλώδια και κλιπ για εφαρμογές SMD. Διαθέσιμος σε θεμελιώδη και 3η, 5η, 7η και 9η υπερτονικές. Διαθέσιμες στενές ανοχές και προδιαγραφές.
Χαμηλού κόστους, κρυστάλλινη μονάδα βιομηχανικού προτύπου διαμορφωμένη για SMD
Διαθέσιμος με στενές ανοχές
Εύρος συχνότητας 1.0MHz έως 200MHz
Προδιαγραφές πλήρως προσαρμόσιμες
Εύρος Συχνότητας: 1.0MHz έως 200MHz
SL-Cut (<1.3MHz): από ±100ppm -10° έως +60°C AT-Cut (>1.3MHz): από ±3ppm 0° έως +50°C
Χωρητικότητα Σύνδεσης (C0): 4pF τυπικά, 7pF μέγιστο
Χωρητικότητα Φορτίου (CL): Σειρά ή από 8pF έως 32pF (CL καθορισμένο από τον πελάτη)
Γήρανση: ±3ppm μέγιστο, 1ο έτος, ±1ppm ανά έτος μετά
Επίπεδο Οδήγησης: 100µW τυπικά, 500µW μέγιστο
Κάτοχος Κρυστάλλου: Αντίσταση-συγκόλλησης ερμητική σφράγιση
Μορφή προμήθειας: Συσκευασία χύμα ή ταινία 'Ammo Pak'
Το Pop Lemon είναι ένα κίτρινο λεμόνι με φυσαλίδες και καλά γλυκό με την αληθινή γεύση του φρούτου. Γαλλική παραγωγή
Πρώτες ύλες ποιότητας φαρμακευτικής.
Φυτική γλυκερίνη χωρίς ΓΤΟ, φυτικής προέλευσης και kosher.
Πιστοποιημένα ανώτερα αρώματα τροφίμων.
Καπάκι ασφαλείας για παιδιά.
Αφής τρίγωνο σε προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη.
Αναφορά: CIT0
Οικογένεια αρώματος: Φρουτώδες
Περιγραφή: Ανακαλύψτε ξανά τα μυστήρια των υποβρύχιων δασών
Συμβατότητα Υλικού: Όλοι οι τύποι υλικού
Συσκευασία: Κουτί με 10 φιαλίδια
Ποσοστό νικοτίνης: 0 | 3 | 8 | 12 | 16
Για να συνοδεύσουμε την καταπληκτική ανακάλυψη της Χειρός του Ιρουλέγκι, αποφασίσαμε να λανσάρουμε μια προσωρινή μπύρα IXO που γιορτάζει την Εουσκάρα. Η αποκάλυψη της λέξης "Σοριενέκου" συνέβη κατά τη διάρκεια του Εουσκαράλντια, γι' αυτό αποφασίσαμε να δωρίσουμε 10 σεντς για κάθε πώληση στη συνομοσπονδία των Ικαστόλα SEASKA. Ένας τρόπος για εμάς να δεσμευτούμε λίγο περισσότερο στη ζωή της περιοχής και να αναδείξουμε τη δουλειά των ικαστόλα. Η Σοριενέκου είναι μια μπύρα Strong Ale, μια ξανθιά 7% τέλεια για τις πιο δροσερές βραδιές και τις γιορτές του τέλους του χρόνου. Με το χρυσό της χρώμα και την κρεμώδη λευκή της αφρό, αποκαλύπτει μια γεύση από μπισκότο και πικάντικες νότες από γαρίφαλο, κόλιανδρο και πορτοκάλι. Γενναιόδωρη και γευστική μπύρα, η παράδοση λέει ότι φέρνει τύχη μόλις την κρατήσεις στα χέρια σου!
Η Xuria IXO είναι μια λευκή μπύρα με ισχυρή και έντονη γεύση. Απόλυτα ισορροπημένη, προσφέρει μια αίσθηση στρογγυλότητας στο στόμα με το μείγμα 3 κριθαριών. Το κριθάρι σίτου προσθέτει λίγο πικάντικο και γλυκές νότες, ενώ το κριθάρι βρώμης προσφέρει μια κρεμώδη αίσθηση.
Με το ελαφρώς θολό χρώμα της, προσφέρει φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών που υποστηρίζονται από μια πικάντικη νότα ροζ πιπεριού.
νέλλε, κόλπος από κυπαρίσσι, δημητριακά, τζίντζερ, αψίνθιο,
ξύσμα λεμονιού και ξύσμα πορτοκαλιού.
Κάθε αρωματική ουσία αποστάζεται ανεξάρτητα η μία από την άλλη για
να συνδυαστούν στη συνέχεια κρύα μετά από 24 ώρες ξεκούρασης. Αυτή η τεχνική
επιτρέπει την εξαγωγή και τη διατήρηση του μέγιστου των αρωμάτων.
70 cl
Για να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των αποσταγμάτων μας, το σπίτι Egiazki αποφάσισε να εργαστεί πάνω σε ένα τζιν με γεύσεις από τη Χώρα των Βάσκων χρησιμοποιώντας την αγριοδαμασκηνιά. Μια συνταγή που επιτρέπει να συνδυαστεί η γλυκύτητα της αγριοδαμασκηνιάς με τον τονωτικό χαρακτήρα του μύρτιλου. Αυτή η φρουτώδης ένωση δίνει ένα πολύ αρμονικό τζιν: λεπτό, με λίγη πίκρα, ταυτόχρονα τονωτικό και φρέσκο.
Κατά την γευστική δοκιμή, η μύτη είναι λουλουδάτη και εκλεπτυσμένη, και η γεύση χαρακτηρίζεται από την αγριοδαμασκηνιά. Το τζιν Arana θα σας γοητεύσει με την εκλεπτυσμένη πίκρα του και τα αρώματα εσπεριδοειδών, αψίνθου και τζίντζερ.
Το RUM FAROL είναι ένα παραδοσιακό απόσταγμα με βάση τη μελάσα, που ωριμάζει σε βαρέλια πρώην Porto Tawny.
Στο μάτι φαίνεται κεχριμπαρένιο, ελαφρώς χαλκό.
Η μύτη εκπλήσσεται από μια γλυκιά μυρωδιά κερασιού, οι φρουτώδεις και επίμονες νότες θυμίζουν κρασί Port.
Η γεύση αποκαλύπτει ένα καπνιστό και ξυλώδες άρωμα, αρχικά ξηρό που γίνεται τρυφερό.
Το RUM FAROL είναι ένα εξαιρετικό τεχνίτη ρούμι με ευέλικτο χαρακτήρα, ιδανικό για γευσιγνωσία και κατάλληλο για την ανάμειξη εκλεπτυσμένων ποτών.
Παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Πορτογαλία, το Rum Farol είναι το αποτέλεσμα των φυσικών διαδικασιών ζύμωσης και απόσταξης του χυμού ζαχαροκάλαμου, του οποίου το αρωματικό προφίλ είναι εγγυημένο.
Το RUM FAROL φωτίζει την εκλεπτυσμένη κατανάλωση, χαράσσοντας την πορεία των αισθήσεων.
Χωρητικότητα: 70cl - 40%Vol
Ένα μεγάλο κλασικό στην οικογένεια των λικέρ, στην Egiazki αποφασίσαμε γρήγορα να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή λικέρ μέντας.
Η γκάμα των λικέρ μας παίζει περισσότερο με τη γλυκύτητα και την υποβλητικότητα, εδώ έχουμε στοιχηματίσει στην ένταση και τη φρεσκάδα.
Πέρα από τη φρεσκάδα της, η Μέντα Egiazki ξεχωρίζει για την ελαφρότητά της, τη στρογγυλότητά της και τις λεπτές μπαχαρικές νότες. Πετύχαμε αυτή την ισορροπία συνδυάζοντας δύο ποικιλίες μέντας, μία πικάντικη και μία πράσινη. Η πρώτη προσφέρει μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και η δεύτερη μαλακώνει αυτό το λεπτό μείγμα.
Η συνταγή μας είναι φτιαγμένη από φυσικές εκχυλίσεις από μέντα και φύλλα μέντας πειραιώτικης που αποκτώνται μέσω απόσταξης.
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό το όμορφο πράσινο χρώμα που επιδεικνύει η Μέντα δεν κρύβει την υπερβολική ζάχαρη και απλώς ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.